Mene sisältöön

 
 

Aleksi Mäkelä herättää vanhan Rööperin eloon - tule avustajaksi ainutlaatuiseen elokuvaan!

23.4.2008
Rööperi-elokuvaa kuvataan tänä kesänä Helsingissä kesäkuun alusta heinäkuun 18. päivään. Lähetä tietosi Solar Filmsin avustajapankkiin, niin voit päästä mukaan.

Solar Films / Jan Granström
Rööperi-elokuvan pääosissa ovat Samuli Edelmann ja Peter Franzén.

Solar Films / Jan Granström
Aleksi Mäkelä Rööperin talvikuvauksissa yhdessä Krisun Jaana-tytärtä näyttelevän Aija Pahkalan kanssa.
Rööperi - Alan miehet
on ohjaaja Aleksi Mäkelän (V2, Matti, Vares, Pahat pojat, Lomalla, Häjyt, Esa ja Vesa, Romanovin kivet) seuraava elokuva. Se kertoo 1960- ja 70-lukujen Punavuoren  rikollisista, alamaailmasta ja työläisistä . Elokuva perustuu Harri Nykäsen ja Tom Sjöbergin tosipohjaiseen Rööperi - Rikoksen vuodet 1955-2005 -teokseen (Johnny Kniga 2005).  Keskeisissä rooleissa ovat Samuli Edelmann (Tomppa), Peter Franzén (Krisu), Pihla Viitala (Monika), Kari Hietalahti (Mustalais-Kari), Juha Veijonen (Koistinen) ja Jasper Pääkkönen (Korppu).
Kesän kuvauksissa tarvitaan kaiken ikäisiä ja -näköisiä ihmisiä tarinan tapahtumapaikoille. Pukusuunnittelija Tiina Kaukanen puvustaa avustajat ajankuvan mukaisesti.
Jos olet kiinnostunut pääsemään mukaan, lähetä sähköinen lomake Solar Filmsin avustajapankkiin.
Laita lomakkeen lisätietoja-kohtaan otsikko "Rööperi" ja sen alle mahdollisimman tarkasti minä päivinä olet (tai et ole) käytettävissä elokuvan kuvauksissa aikavälillä kesäkuun alku - heinäkuun 18. päivä. Kuvan liittäminen hakemukseen on välttämätöntä. Kuvattomat hakemukset karsiutuvat oitis.
Voit myös postittaa hakemuksesi kirjeitse:

Avustaja / Rööperi
Solar Films
Veneentekijäntie 20
00210 Helsinki

Valituilta avustajilta edellytetään kärsivällisyyttä kuvausten aikana sekä mahdollisesti yhtä sovituskertaan pukusuunnittelijan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana. Avustajille maksamme pienen palkkion sekä tarjoamme ruokailun paikan päällä.
Hakemus ei sido mihinkään. Emme luovuta ulkopuolisille kuvaasi tai tietojasi. Yhteystietoja käytetään ainoastaan silloin, kun avustajia tarvitaan elokuva- ja tv-tuotannoissa. Toimi nopeasti - tuotantotoimisto ottaa yhteyttä valittuihin avustajiin.
Puhelintiedusteluihin vastaa mahdollisuuksiensa mukaan Kaisu Mononen arkisin klo 10 - 12 numerossa 044 959 3082.


<<< Takaisin

Sivun alkuun