Mene sisältöön

 
 
 

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan avustajahaku on käynnissä nyt

23.3.2016

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan kuvaukset käynnistyvät huhtikuussa. Kaikkien aikojen reissu jatkuu!

LK2poster_A4.jpg

Jättimäisen suositun, Taneli Mustosen Luokkakokous-elokuvan jatko-osan kuvaukset käynnistyvät Hämeenlinnan Vanajanlinnassa huhtikuussa. Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva tulee ensi-iltaan pikavauhtia jo tämän vuoden lopulla. Sen päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuvan ohjaa itseoikeutetusti Taneli Mustonen. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan kuvaukset alkavat 18.4.2016. Elokuvaa kuvataan Hämeenlinnassa, Vanajanlinnassa ja Helsingissä huhti-, touko- ja kesäkuussa. Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt juuri. Siihen haetaan paraikaa paljon kaikenikäisiä avustajia.

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500 000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla viime viikonloppuna, mistä Taneli Mustonen iloitsee ja kiittää kaikkia katsojia. ”Mahtavaa päästä takaisin ruoriin näiden sällien kanssa, jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Vaikka tämän kolmikon kanssa ei koskaan voi ihan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, sen voi jo luvata, että tulossa on jälleen ikimuistoinen seikkailu. Kameran molemmin puolin!"

Elokuvan tuottaja Jesse Fryckman toteaa puolestaan: ”Jussi-patsaiden metsästys alkakoon!”

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Sellainen Luokkakokous-henkinen.


<<< Takaisin

Sivun alkuun